VoIP voor kleine bedrijven met een vaste locatie

Ben jij één van de vele kleine ondernemers in Nederland die vanaf een vaste locatie werkt? Werk je alleen of met een paar collega’s vanaf die locatie? Gebruik je een telefoonoplossing waarmee je maar één gesprek tegelijk kunt voeren? Wil je graag meerdere gesprekken tegelijk kunnen voeren, zodat je niet meer op je collega hoeft te wachten?
Dan heeft BesteAdres voor jouw bedrijf dé eenvoudige en voordelige oplossing! Met deze oplossing kunnen er gelijktijdig meerdere gesprekken gevoerd worden. En je bent een heel stuk voordeliger uit dan met een conventionele ISDN aansluiting! We hebben voor jou al een VoIP Basis aansluiting, inclusief je huidige (of een nieuw) telefoonnummer, voor maar € 6,50 per maand!
Meer weten over alle functionaliteiten? Kijk op de pagina VoIP prijzen en mogelijkheden naar VoIP Basis!

VoIP voor ZZP’ers die vaak onderweg zijn

Ben jij een ZZP’er die vaak onderweg is? Heb je een “vast” telefoonnummer omdat dit naar je klanten een betrouwbaardere uitstraling heeft? Gaat bij jou ook eerst de telefoon op de zaak een aantal maal over voordat er doorgeschakeld wordt naar je mobiel? En vergeet jij ook de doorschakeling te veranderen als je bijvoorbeeld op vakantie bent? En hoe word je na je vakantie herinnerd aan voicemailberichten die zijn ingesproken tijdens je afwezigheid?
BesteAdres heeft ook voor jou de ideale oplossing! VoIP Plus, hiermee gaan je vaste en je mobiele telefoon altijd tegelijk over als je gebeld wordt op je zakelijke nummer! Een ander groot voordeel is de professionele voicemail, deze stuurt ingesproken berichten automatisch naar je e-mail. Op deze manier staan voicemailberichten altijd in je mailbox en kun je ze nooit meer vergeten af te luisteren! En het mooiste is misschien wel dat dit -en nog veel meer- al mogelijk is vanaf € 8,00 per maand, inclusief je huidige (of een nieuw) telefoonnummer.
Meer weten over alle functionaliteiten? Kijk op de pagina VoIP prijzen en mogelijkheden naar VoIP Plus!

VoIP voor MKB met telefooncentrale

Zijn jullie één van de vele bedrijven die op dit moment gebruik maken van een conventionele telefooncentrale? Heeft de huidige centrale niet meer genoeg aansluitingen, mist deze functionaliteiten of is deze gewoon aan vervanging toe? Dan heeft BesteAdres voor jullie bedrijf dé ideale schaalbare en voordelige oplossing! Met een VoIP Plus telefooncentrale kom je nooit aansluitingen te kort en behoort verouderen van de centrale al helemaal tot het verleden!
Met een VoIP Plus telefooncentrale van BesteAdres is ook jullie bedrijf klaar voor de toekomst. Nooit meer onbereikbaar omdat je een nagenoeg onbeperkt aantal telefoongesprekken tegelijkertijd kunt voeren. Je kunt natuurlijk doorverbinden naar collega’s met verkorte kiesnummers, en net zo eenvoudig ook naar ieder ander telefoonnummer. Ook beschikt deze centrale over wisselgesprek, ruggespraak, driegesprek, een bedrijfsvoicemail en nog heel veel meer! Deze centrale is niet locatie gebonden. Met andere woorden, al is je bedrijf gevestigd op meerdere locaties, er is maar één centrale nodig waar al jullie telefoons via het internet op worden aangesloten! Deze telefooncentrale hangt namelijk niet meer in de “meterkast” maar in de cloud. Dit is dan ook dé ideale oplossing voor bedrijven met meerdere afdelingen en/of vestigingen. Deze telefooncentrale is zelfs geschikt voor Vast Mobiel integratie, dé ideale oplossing voor collega’s die vaak buiten de deur zijn. Het mooiste van alles is misschien wel de prijs, je hebt al een VoIP Extra telefooncentrale vanaf € 32,50 per maand, inclusief je huidige (of een nieuw) telefoonnummer! Zelfs de telefoonkosten voor het bellen naar alle vaste en mobiele nationale nummers zijn bij dit bedrag al inbegrepen!
Meer weten over alle functionaliteiten? Kijk op de pagina VoIP prijzen en mogelijkheden naar VoIP Extra!

VoIP telefooncentrale met onbeperkte mogelijkheden

Zijn jullie een bedrijf dat toe is aan de volgende stap als het gaat om jullie bereikbaarheid? Gebruiken jullie op dit moment een telefooncentrale die jullie eigenlijk ontgroeid zijn? Hebben jullie verschillende afdelingen op een of meerdere locaties? Heb je collega’s die vaak buiten de deur zijn? Willen jullie op kantoor “het nieuwe werken” introduceren, door (een aantal van) jullie medewerkers flexplekken aan te bieden of thuis te laten werken? Hebben jullie inmiddels één of meer receptionistes die het telefoonverkeer voor jullie regelen? Zijn er binnen jullie bedrijf op dit moment één of meerdere afdelingen die heel veel contact hebben met bijvoorbeeld klanten of leveranciers? Hebben jullie een helpdesk of service afdeling? Dan heeft BesteAdres voor jullie bedrijf dé ideale en zeer schaalbare oplossing! Met een VoIP Advanced telefooncentrale van BesteAdres zet je de eerste stap als het gaat om de professionalisering van de bereikbaarheid van jullie bedrijf. De VoIP Advanced telefooncentrale is helemaal klaar voor jullie toekomst! Of je nu gebruik wilt maken van Vast Mobiel integratie, flex werkplekken, een of meerdere receptionistes of meerdere callcenters wilt gaan inrichten. Zelfs als je Outlook, een CRM of ERP pakket wilt koppelen aan de centrale, behoort dit tot de mogelijkheden. Met een VoIP Advanced telefooncentrale van BesteAdres zijn de mogelijkheden eindeloos! Deze telefooncentrale is een cloud dienst die continu verder wordt ontwikkeld en verbeterd. Er komen steeds weer nieuwe functionaliteiten bij waarmee ook jullie bedrijf in de toekomst z’n voordeel kan doen. Verouderen doet deze centrale dus nooit, hij gaat altijd met z’n tijd mee! Ook capaciteitsproblemen behoren met een VoIP Advanced telefooncentrale tot het verleden! Kortom, op het gebied van bereikbaarheid zijn met een VoIP Advanced telefooncentrale de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt! Ook als je kijkt naar de schaalbaarheid doet deze centrale je versteld staan. Of je nu een veeleisend bedrijf bent met 10 medewerkers of een multinational met 1000+ medewerkers, BesteAdres kan met deze centrale altijd een passende oplossing bieden. Op en afschalen van diensten kan iedere maand, wat maakt dat deze centrale jullie bedrijf past als een maatpak! Het mooiste van deze centrale is misschien wel dat er nagenoeg niets hoeft te worden geïnvesteerd, de initiële kosten om over te stappen naar “het nieuwe bereikbaar zijn” zijn nagenoeg nul! Het is zelfs mogelijk om alle telefoonkosten naar alle vaste en mobiele nationale telefoonnummers voor een vast laag bedrag per maand af te kopen. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand en komt zodoende nooit meer voor verrassingen te staan.
Meer weten over alle functionaliteiten? Bekijk de verschillende filmpjes en zie de belangrijkste mogelijkheden op een rij op de pagina VoIP prijzen en mogelijkheden en kijk naar VoIP Advanced!