Waarom kiezen voor Microsoft Office 365?

 • Goedkoper

  Voor het gebruik van Office 365 hoeft u geen losse licenties meer te kopen voor het legaal gebruik van Microsoft office pakketten. Tevens hoeft u niet te investeren in computers, servers en de daarbij behorende besturingssystemen. Daarnaast heeft u voor het beheer van updates en onderhoud geen eigen systeembeheerder of onderhoudscontract nodig. Allemaal zaken die u normaliter veel directe en indirecte kosten hadden opgeleverd. Hierdoor is het nieuwe Microsoft Office 365 voor bijna ieder bedrijf de schaalbare en goedkope oplossing!

 • Minimale investering

  Omdat u zoals eerder benoemd hoeft u geen geld meer uit te geven aan nieuwe hard- en software zijn de initiële kosten om met Office 365 te beginnen zeer laag. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om Office 365 abonnementen rechtstreeks bij Microsoft af te sluiten, maar dan moet u zelf wel handig genoeg zijn om de initiële implementatie voor uw eigen rekening te kunnen nemen. De kennis die hiervoor nodig is logischerwijs niet bij ieder bedrijf aanwezig. BesteAdres weet precies hoe Office 365 werkt en vraagt voor de implementatie een bescheiden bedrag per gebruiker per maand. Op deze manier maakt BesteAdres overstappen naar Office 365 voor uw bedrijf zeer kosten efficiënt!

 • Een flexibele oplossing

  Office 365 is een cloud dienst waarvoor het abonnement u per maand per gebruiker betaald. Hierdoor kunt u iedere maand eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u tijdelijk een stagiaire in uw bedrijf krijgt of wanneer er een medewerker uit dienst gaat. U betaald alleen voor wat u gebruikt, wel zo overzichtelijk! Uw Office 365 abonnement past uw bedrijf als een maatpak!

 • Altijd de nieuwste versies

  Na het aanschaffen van een Office 365 abonnement via BesteAdres beschikt u altijd over de laatste versies van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote en Publisher! Ook in de toekomst, wanneer er versies uit komen hoeft u geen nieuwe licenties aan te schaffen! Indien Microsoft functionaliteiten toevoegt of updates doorvoert gaat dit voor u vanaf nu vanzelf. Dat is nog eens zorgeloos gebruik maken van de door u meeste gebruikte software!

 • Overal toegang

  Omdat Office 365 een cloud dienst is kunt u altijd, op iedere plaats en overal gebruik maken van de voor u bekende Microsoft office producten. Het enige dat u nodig heeft om verder te kunnen werken is een internetverbinding! Hiermee heeft u overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en contactpersonen. Dit is dus ook dé ideale oplossing om te flexwerken. Met Office 365 via BesteAdres maakt uw bedrijf gemakkelijk een grote stap naar Het Nieuwe Werken!

 • Met ieder apparaat

  Met Office 365 via BesteAdres kunt u vanaf ieder gewenst apparaat werken aan al uw documenten. Of u nu werkt met een PC of Mac, een Windows, iOS of Android apparaat. Zelfs op openbare computers in bijvoorbeeld een internetcafé of een computer van iemand anders kunt u veilig gebruik maken van alle voor u bekende Microsoft Office applicaties. Met Office 365 kan het allemaal!

 • Bewaar uw bestanden online

  Het online opslaan van al uw bestanden heeft grote voordelen ten opzichte van opslaan op uw eigen computer of op een server die bij u binnen uw bedrijf staat. Zou het niet ontzettend handig zijn als u vanaf iedere locatie, waar dan ook ter wereld, waar een internetaansluiting beschikbaar is, bij al uw bestanden kunt? En dat u er dan, als vanzelfsprekend, met ieder apparaat, altijd aan de laatste versie, kunt verder werken? Dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de back-up van al uw bestanden? Met OneDrive voor Bedrijven van Microsoft kan het allemaal! En veiliger als lokale opslag! Bij Office 365 via BesteAdres krijgt iedere gebruiker standaard 1TB aan online opslag tot zijn of haar beschikking! Zeg maar dag lokale bestandsserver, bijbehorende dure software en onderhoudspakketten! En hallo besparing en flexibilisering van uw bedrijf!

 • Office 365 email

  Office 365 via BesteAdres biedt u ontzettend veel voordelen ten opzichte van conventionele email oplossingen. Microsoft Exchange online is inbegrepen in bijna alle Office 365 abonnementen. Meer te weten komen over alle voordelen voor uw bedrijf? Neem een kijkje op onze Microsoft Exchange online pagina!

 • Altijd beschikbaar

  Omdat Office 365 in de cloud draait, op de servers van Microsoft, garandeert Microsoft u dat deze aangeboden diensten voor 99,99% altijd beschikbaar zijn! Deze zogenaamde up-time van diensten is de afgelopen jaren ruimschoots door Microsoft waar gemaakt! Mocht de server die u op enig moment gebruikt om welke reden dan ook uitvallen, dan neemt een ander deze taken over. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat u altijd verder kunt werken!

 • Veiligheid

  BesteAdres begrijpt heel goed dat veiligheid een belangrijke factor is, alvorens u met uw bedrijf wilt overgaan naar diensten die in de cloud draaien. U zit er natuurlijk niet op te wachten, dat bedrijfsgevoelige informatie voor iedereen zomaar is in te zien of te kopiëren is! Van de noodzaak van een goede beveiliging is Microsoft zich ter tegen bewust. Er wordt voor het Office 365 platform dan ook gebruik gemaakt van state of the art beveiligingsoplossingen oplossingen! De Nederlandse Bank (DNB), door het recht te krijgen onderzoek uit te voeren bij Microsoft, de weg vrijgemaakt voor financiële instellingen om gebruik te maken van Office 365. Kortom, het moet raar lopen wil de beveiliging niet voldoen aan de eisen van uw bedrijf! Zelf precies nalezen hoe de beveiliging van Office 365 in elkaar zit? Download hier het Security in Office 365 Whitepaper.