Maak de overstap naar Office 365!

 • Maak een afspraak

  Een afspraak maken met BesteAdres is eenvoudig. Bel ons op 0251860390. Stuur een mail of vul het contactformulier in en wij nemen vaak dezelfde dag nog contact met op!

 • BesteAdres op lokatie

  Geen bedrijf is hetzelfde. En daarom onderzoeken wij de mogelijkheden voor uw bedrijf graag persoonlijk en op locatie met u. Met elkaar van gedachten wisselen gaat naar onze ervaring makkelijker als je bij elkaar aan tafel zit dan over de telefoon of via de mail!

 • Wat willen we van u weten

  Welke office software gebruikt u nu? Welke wensen en eisen heeft u als het gaat om uw nieuwe Office pakket. Op welke manier heeft u uw email verkeer nu geregeld? Waar slaat u op dit moment uw bestanden op? Kortom, samen brengen wij uw huidige situatie goed in kaart.

 • BesteAdres denkt mee

  Wij beschikken over behoorlijk wat ervaring met Office 365. Hierdoor weten wij precies wat er mogelijk is. Hierdoor kunnen wij met u meedenken over oplossingen waar u zelfs nog niet aan gedacht had! Alles om de efficiency in uw bedrijf te verhogen en de kosten te verlagen!

 • De offerte

  Na de afspraak en het bezoek aan uw bedrijf gaat BesteAdres aan het werk. Wij maken een offerte waarin alle besproken wensen en eisen terug komen. Tevens bevat de offerte een planning en een plan van uitvoering. Deze offerte wordt in een volgende afspraak persoonlijk op locatie met u doorgenomen.

 • Het vervolg

  Pas als de offerte u volledig duidelijk is, u zich kunt vinden in de planning en het plan van uitvoering, kunnen wij tot een overeenstemming komen en kan de offerte getekend worden. Na de ondertekening neemt BesteAdres alle benodigde stappen om uw nieuwe Office 365 omgeving voor te bereiden op de implementatie.

 • Wat doen wij en wat doet u

  BesteAdres zorgt er voor dat alle voorbereidingen volgens planning worden uitgevoerd en tijdig klaar staan voor implementatie. Van u hebben we enkele gegevens nodig om op de achtergrond alvast mail en documenten van uw gebruikers te kunnen kopiëren. Door het maken van kopieën naar de nieuwe omgeving kan er eerst test worden gedraaid alvorens wij definitief gaan implementeren. En u? Na het aanleveren van de door BesteAdres opgevraagde gegevens hoeft eigenlijk helemaal niets te doen! BesteAdres neemt u al het werk uit handen! En zorgt voor een naadloze overstap naar uw nieuwe omgeving!

 • De testfase

  Op het moment dat wij alle gebruikersgegevens van uw medewerkers en de bijbehorende data hebben gekopieerd wordt er door ons uitgebreid getest of alles naar behoren werkt. Pas als dit het geval is wordt er een afspraak met u ingepland voor de implementatie.

 • De implementatie

  Op de dag van de implementatie worden alle computers binnen uw bedrijf klaar gemaakt om over te gaan Office 365. Dit betekend dat de nieuwe Office pakketten worden geïnstalleerd op de werkstations. En natuurlijk zorgen we er voor dat iedereen probleemloos kan gaan werken met One Drive voor het opslaan van documenten en Exchange online voor het afhandelen van email en het beheren van agenda, taken en contactpersonen. Ook zorgen we er voor dat alle medewerkers op de gewenste manier gebruik kunnen gaan maken van diverse mobiele apparatuur. Kortom, na de implementatie kan uw bedrijf zorgeloos gebruik maken van Office 365!

 • Uitleg en nazorg

  Na de implementatie geeft BesteAdres training aan alle medewerkers die met het nieuwe Office 365 gaan werken. Deze training vindt plaats op een andere dag dan de implementatie. Door onze ervaring weten wij dat een training het effectiefst is als er een paar dagen tussen implementatie en training zitten. Op deze manier kunnen uw medewerkers en u alvast even ontdekken hoe het nieuwe pakket werkt. Vragen op en aanmerkingen die uit deze korte ontdekkingsperiode naar voren komen kunnen dan direct in de training worden meegenomen. Door deze manier van werken ontstaat er een praktijk gerichte training waarna iedereen goed goed uit de voeten kan met Office 365. Ook na de implementatie en training kunt u ten alle tijden een beroep doen op BesteAdres voor support vragen, het veranderen van rechten, het toevoegen, wijzigen of verwijderen van gebruikers. Wij staan altijd voor u klaar en maken ook uw overstap naar Office 365 een groot succes!