Wat is VoIP en hoe werkt het?

VoIP staat voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit dat spraak over het Internet Protocol wordt verstuurd in plaats van over een conventionele telefoonlijn. Met andere woorden, het computernetwerk en de internetverbinding die je nu alleen nog gebruikt voor het versturen en ontvangen van data, kan vanaf nu dus ook gebruikt worden voor spraak. Je gaat je internetaansluiting dus gebruiken om mee te bellen. Een groot voordeel hiervan is, dat je bij het overstappen naar VoIP, gewoon je bestaande computer netwerk en internetverbinding kunt gebruiken. Investeren in nieuwe infrastructuur is niet nodig!

Geen vaste telefoonlijn meer nodig

Als klant van BesteAdres krijg je van ons één of meerdere VoIP-accounts. Een VoIP-account is eigenlijk niets meer dan een gebruikersnaam en een wachtwoord. Door je gebruikersnaam en wachtwoord in je VoIP-telefoon op te slaan kan jouw telefoon verbinding maken met ons telefoonsysteem. Heb je jouw telefoon aangesloten op een internetverbinding en je gebruikersnaam en wachtwoord opgeslagen? Dan ben je klaar om te bellen en gebeld te worden op je vertrouwde vaste telefoonnummer!
Ben je nou iets minder handig met telefoons en instellingen dan wij, geen probleem, wij helpen je graag met het instellen van je telefoon(s), zelfs als je ze niet bij ons hebt gekocht! Koop je je telefoon(-s) bij ons, dan sturen we ze altijd compleet ingesteld naar je toe. Kun jij na ontvangst direct zorgeloos telefoneren. En je ouderwetse telefoonlijn, die zeggen wij voor je op en hoef jij alleen nog maar uit te zwaaien!

Dé eenvoudige en flexibele oplossing

Met een VoIP oplossing van BesteAdres haal je een flexibele dienst in huis. Je kunt iedere dag diensten en functionaliteiten toevoegen of wijzigen. Daarnaast zijn al onze diensten en functionaliteiten maandelijks opzegbaar. Als dat geen flexibele oplossing is, weten wij het ook niet meer! Natuurlijk zijn alle VoIP diensten van BesteAdres eenvoudig in gebruik. En om het voor jou nog makkelijker te maken bieden we verschillende apps voor op je smartphone of tablet. Ook bieden we je een eigen beheerwebsite waarin je alle informatie over jouw VoIP oplossing kunt terugvinden en aanpassingen kunt maken aan jouw instellingen. Je hebt dus altijd en overal volledige controle over je bereikbaarheid!

Klaar voor de toekomst met Voice over IP

Met een VoIP oplossing van BesteAdres ben je klaar voor de toekomst. Of je nou in je eentje blijft of gaat groeien naar een bedrijf met honderden medewerkers. Voor alle fasen die je bedrijf vanaf nu doormaakt hebben wij passende oplossingen. Ons telefoonsysteem is feitelijk gewoon software die altijd in ontwikkeling is. Door deze ontwikkelingen kun jij altijd gebruik maken van de laatste moderne techniek en alle voordelen die dit met zich meebrengt! Wij kunnen je nu al heel veel functionaliteiten bieden en er komen er ieder jaar weer een paar bij. Uitbreiding van het aantal medewerkers of juist krimp, een keuze menu of een integratie met je mobiele telefoon, het is allemaal al mogelijk.
De VoIP oplossingen van BesteAdres rekken en buigen met je bedrijf mee als een elastiek!