Overstappen naar VoIP is eenvoudig!

 • Connector.

  Maak een afspraak

  Een afspraak maken met BesteAdres is eenvoudig. Bel ons op 0251860390. Stuur een mail of vul het contactformulier in en wij nemen vaak dezelfde dag nog contact met op!

 • Connector.

  BesteAdres op lokatie

  Omdat geen bedrijf en bijbehorende locatie het zelfde is, komen wij graag even bij u kijken. Op die manier krijgen wij een nog beter beeld van de oplossing die het beste bij uw bedrijf past.

 • Connector.

  Wat willen we van u weten

  Welke telefonie oplossing gebruikt u nu? Welke wensen en eisen stelt u aan uw nieuwe telefonie oplossing? Wat is de reden dat u wilt overstappen? En welke telefoonnummers wilt u meenemen?

 • Connector.

  BesteAdres denkt mee

  Omdat wij al jaren lang ervaring hebben met VoIP oplossingen denken wij graag met u mee over oplossingen waar u zelfs nog niet aan gedacht had! Alles om de efficiency in uw bedrijf te verhogen en de kosten te verlagen!

 • Connector.

  De offerte

  Na de afspraak en het bezoek aan uw bedrijf gaat BesteAdres aan het werk. Wij maken een offerte waarin alle besproken wensen en eisen terug komen. Deze offerte wordt in een volgende afspraak persoonlijk op locatie met u doorgenomen.

 • Connector.

  Het vervolg

  Pas als de offerte u volledig duidelijk is en wij tot een overeenstemming komen, kan de offerte getekend worden. Na de ondertekening zal BesteAdres alle stappen nemen om uw nieuwe VoIP oplossing te kunnen implementeren.

 • Connector.

  Wat doen wij en wat doet u

  BesteAdres zorgt er voor dat alle telefoonnummers die u wilt meenemen worden klaar gezet voor verhuizing. Daarnaast maken wij uw nieuwe VoIP oplossing alvast helemaal klaar voor implementatie. En u? U hoeft eigenlijk helemaal niets te doen! BesteAdres neemt u al het werk uit handen!

 • Connector.

  Op welk moment vindt de verhuizing plaats

  Op welk moment vindt de verhuizing plaats

  Zodra bij BesteAdres bekend is wanneer u huidige telefoonnummers vrij worden gegeven door uw huidige provider, wordt een afspraak voor de implementatie bij u op locatie met u gemaakt. Meestal zitten er tussen het moment van ondertekening van de offerte en de implementatie 3 tot 5 weken.

 • Connector.

  De implementatie

  Op de dag van de implementatie kunt u gewoon gebruik maken van de telefoon. Pas op het moment dat alles klaar staat verhuist BesteAdres u naar uw nieuwe VoIP oplossing. U bent dus zelfs op deze dag geen moment onbereikbaar!

 • Connector.

  Uitleg en nazorg

  Na de implementatie geeft BesteAdres u tekst en uitleg over hoe u zelf uw nieuwe VoIP oplossing kunt bedienen en aanpassen. Natuurlijk ontvangt u van ons ook een uitgebreide handleiding. Wilt u iets aanpassen en komt u er niet uit? Geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!