Waarom kiezen voor VoIP?

 • Connector.

  Goedkoper

  Bellen met VoIP van BesteAdres kan u een besparing opleveren van 25% tot wel 70% op uw huidige telefoonkosten. Een makkelijke besparing!

 • Connector.

  Uw investering snel terug verdiend

  VoIP van BesteAdres gebruik maakt van uw bestaande lokale computernetwerk en internetverbinding. Hierin hoeft dus niet te worden geïnvesteerd!
  In sommige gevallen kunt u zelfs gebruik blijven maken van uw huidige telefoontoestellen. Kan dit niet, dan is alleen hiervoor een kleine investering nodig. Deze kleine investering heeft u door de grote besparing binnen de kortste keren terugverdiend!

 • Connector.

  Gratis onderling bellen

  Met de VoIP oplossingen van BesteAdres belt u onderling met uw collega's gratis vanaf iedere locatie met een internetaansluiting. Dus ook vanuit huis, een andere vestiging en zelfs vanuit het buitenland!

 • Connector.

  Meer functionaliteiten

  Met VoIP van BesteAdres beschikt u standaard over veel meer functionaliteiten dan met één (of meerdere) conventionele telefoon- of ISDN lijn(en). U kunt met VoIP bijvoorbeeld bijna een onbeperkt aantal gesprekken gelijktijdig voeren!

 • Connector.

  Klaar voor de toekomst

  Omdat de VoIP oplossing van BesteAdres een cloud dienst is bent u altijd klaar voor de toekomst. U kunt achteraf gemakkelijk gebruikers en functionaliteiten toevoegen wijzigen of verwijderen. Deze diensten rekken en buigen met uw bedrijf mee als een elastiek!

 • Connector.

  Een flexibele oplossing

  Doordat VoIP van BesteAdres alleen een internetaansluiting nodig heeft is verhuizing van werkplekken een fluitje van een cent. Zelfs al u uw hele bedrijf verhuist, verhuizen uw VoIP aansluitingen zonder rompslomp met u mee!

 • Connector.

  Nooit meer onbereikbaar

  Met de VoIP oplossingen van BesteAdres bent u nooit meer onbereikbaar. De servers waar onze diensten op draaien zijn dubbel uitgevoerd, heeft er één storing, dan wordt er naadloos overgeschakeld naar de andere server. Ook als u een keer storing heeft met uw internetverbinding geeft dit geen problemen, gesprekken worden automatisch doorgeschakeld naar een door u te kiezen mobiel of vast telefoonnummer!

 • Connector.

  Thuiswerken

  Een thuiswerkplek realiseren met een VoIP oplossing van BesteAdres is eenvoudig en snel geregeld. Groot voordeel, de thuiswerker blijft gewoon bereikbaar op het zakelijke nummer. De telefonische belasting op uw bedrijf neemt dus niet toe naarmate er meer mensen thuis werken!

 • Connector.

  Eenvoudig in beheer

  De VoIP oplossingen die BesteAdres u biedt zijn eenvoudig te beheren via een webbrowser of app. Het instellen van groepen, doorschakelingen, voicemail en vele andere instellingen wordt hiermee een koud kunstje!

 • Connector.

  Eenvoudig in gebruik

  De VoIP toestellen die BesteAdres u biedt zijn eenvoudig in gebruik. De bediening is zeer intuïtief, waardoor u bijna niet hoeft te wennen aan uw nieuwe telefonie oplossing. U kunt er direct mee aan de slag!